Velkommen til September Media

Hos September Media kan du få hjelp til innholdsproduksjon på sosiale medier, webdesign og grafisk design tjenester. Med fokus på å formidle ditt budskap på en spennende og engasjerende måte. Jeg er super spent på å høre om ditt prosjekt og din visjon.

Målrettet design og markedsføring

Innhololdsproduksjon på sosiale medier

Ønsker du at din bedrift skal lykkes på Instagram? Engasjement og kontinuitet er en god markedsføring for bedriften og gjør at man når ut til flere kunder. Dette kan være vanskelig å oppnå dersom man ikke har en egen ansatt dedikert til dette.

Det er her jeg kan være til hjelp. Jeg kan skape innhold, lage strategi og administrere bedriftens Instagram fullt og helt eller delvis, enten fast eller over en gitt periode. I hovedsak Instagram, men også Facebook og blogg om det er ønskelig.

Andre tjenester

Tjenester jeg tilbyr er: Visuell identitet, redaksjonelt design, webdesign, visittkort, merkevarehåndbok, plakater og emballasjedesign. Gå til tjenester for å finne ut mer.

Trenger du hjelp til noe som ikke er nevnt på siden, så ta gjerne kontakt likevel for en uforpliktende samtale, så finner vi ut av det. Jeg gleder meg til å hjelpe deg på veien mot målene dine.