Innholdsproduksjon på sosiale medier

Det å drifte en Instagram konto for en bedrift kan være en fulltidsjobb i seg selv. Og det er ikke sikkert at noen av de ansatte har nok tid og kunnskap til å gjøre dette helhjertet, og samtidig holde oppe kontinuiteten med en konkret markedsføringsstrategi. Det er her jeg kommer inn i bildet. Da kan dere ha full fokus på andre ting som omhandler bedriften og lar meg ta ansvaret for synlighet, engasjement og markedsføring på bedriftens Instagram.

Pakke 01 – Kom i gang

Er Instagram kontoen til bedriften rotete, og er den kanskje ikke helt i tråd med den visuelle identiteten til bedriften? Dere har tid og lyst til å drifte kanalen, men trenger bare hjelp til å komme i gang og hjelp med en strategi. Da passer denne pakken for deg og din bedrift.

Pakkeinnhold: 

 -Kartlegging og strategisk planlegging av innhold og kampanjer

– Engasjement (like & kommentere)

– 3 poster (feed) i uken

– 10 stories i uken

– Et hefte med strategi og ideer til innholdsproduksjon til videre sosiale medier aktivitet etter endt prosjekt periode.

Pris: 20 000 NOK

Pakke 02 – Skreddersydd

Jeg kan styre instagram kontoen til din bedrift fult og helt eller delvis. Over en liten eller lengre periode, alt etter hva din bedrift har behov for. Jeg skreddersyr den perfekte pakken ut i fra bedriftens behov.

Eksempler: Drift av sosiale medier, innholdsproduksjon, profil optimalisering, produkt foto, hashtagstrategi, engasjement (like og kommentere), estetisk tema og layout.

Pakke 3 – Gjennomgang av IG kanal

Ønsker du ikke å ansette en innholdsprodusent for å ta over profilen, men ønsker heller veiledning til å komme i gang så er dette pakken for deg. Jeg går gjennom profilen nøye og sender en detaljert rapport med strategi og veiledning for hvordan dere kan optimalisere bedriftens profil.

Pris: 2000 NOK

Grafisk Design

Tjenester jeg tilbyr er: Redaksjonelt design (design av magasiner, brosjyrer, kataloger og bøker), visuell identitet, merkevarehåndbok, plakater, visittkort, webdesign og emballasjedesign. Jeg gir deg et design som matcher din bedrift, og som formidler ditt budskap på en engasjerende og merkbar måte. Trenger du hjelp til noe som ikke er nevnt på siden, så ta gjerne kontakt likevel for en uforpliktende samtale, så finner vi ut av det.

Arrangement design

Trykksaker til bryllup, konfirmasjon, store bursdagsfeiringer, bedrifts arrangementer og lignende. Jeg designer et unikt design som matcher fargepalettet og temaet for arrangementet.

Bryllups pakke

Pakkeinnhold:

– Bryllupsinvitasjon

– Meny

– Takkekort

– Navneskilt til bord

– Velkomstskilt. 

Pris: 9000 NOK.

Andre trykksaker jeg kan designe i forbindelse med bryllup er: Klistremerker, konvolutter, gjestebok, servietter, bordnummer- skilt og flasketiketter. (Dette kommer utenom den ferdig sammensatte bryllups pakken og prisen vil da se annerledes ut.)