Innholdsproduksjon på sosiale medier

Det å drifte en Instagram konto for en bedrift kan være en fulltidsjobb i seg selv. Og det er ikke sikkert at noen av de ansatte har nok tid og kunnskap til å gjøre dette helhjertet, og samtidig holde oppe kontinuiteten med en konkret markedsføringsstrategi. Det er her jeg kommer inn i bildet. Da kan dere ha full fokus på andre ting som omhandler bedriften og la meg ta ansvaret for synlighet, engasjement og markedsføring på bedriftens Instagram.

Jeg kan styre instagram kontoen til din bedrift fult og helt eller delvis. Over en liten eller lengre periode, alt etter hva din bedrift har behov for. Jeg skreddersyr den perfekte pakken ut fra bedriftens behov hvis dere velger pakke 02. Hvis dere ikke helt vet hva dere trenger så kan dere velge pakke 01 som allerede er satt opp. Om det er ønskelig så kan jeg også skape innhold på bedriftens Facebook side eller blogg.

Pakke 01 – Kom i gang

Er Instagram kontoen til bedriften rotete, og er den kanskje ikke helt i tråd med den visuelle identiteten til bedriften? Dere har tid og lyst til å drifte kanalen, men trenger bare hjelp til å komme i gang og hjelp med en strategi. Da passer denne pakken for deg og din bedrift.

Pakkeinnhold: 

 -Kartlegging og strategisk planlegging av innhold og kampanjer

– Engasjement (like & kommentere)

– 3 poster (feed) i uken

– 10 stories i uken

– Et hefte med strategi og ideer til innholdsproduksjon til videre sosiale medier aktivitet etter endt prosjekt periode.

Pris: 22 000,- eks. moms pr. mnd. 

Pakke 02 – Skreddersydd

Jeg kan styre instagram kontoen til din bedrift fult og helt eller delvis. Over en liten eller lengre periode, alt etter hva din bedrift har behov for. Jeg skreddersyr den perfekte pakken ut i fra bedriftens behov.

Eksempler: Drift av sosiale medier, innholdsproduksjon, profil optimalisering, produkt foto, hashtagstrategi, engasjement (like og kommentere), estetisk tema og layout.

Grafisk Design

Tjenester jeg tilbyr er: Redaksjonelt design (design av magasiner, brosjyrer, kataloger og bøker), visuell identitet, merkevarehåndbok, plakater, visittkort og emballasjedesign. Jeg gir deg et design som matcher din bedrift, og som formidler ditt budskap på en engasjerende og merkbar måte. Trenger du hjelp til noe som ikke er nevnt på siden, så ta gjerne kontakt likevel for en uforpliktende samtale, så finner vi ut av det.

Webdesign

Trenger du en nettside? Eller kanskje du ønsker endringer på den du allerede har? Jeg designer en brukervennlig og profesjonell nettside som er tilpasset alle skjermer. 

Innføring i brukervennlig system pr telefon (1 time) er inkludert i prisen.

Prisantydning: Mellom 15 000,- og 35 000,- eks. moms.

Gjennomgang av eksisterende nettside

En nettside må til enhver tid være relevant og oppdatert slik at bedriften din oppfattes som profesjonell og pålitelig. Kunden klikker seg raskt videre til konkurrenten din hvis nettstedet ikke gir et godt førsteinntrykk. Gjennomgangen vil hjelpe deg til å vite hva du skal gjøre når du oppdaterer nettsiden på egenhånd.

Dette får du: Gjennomgang av nettside og skriftlig rapport om foreslåtte tiltak for forbedring.

Fastpris: 2499,- eks. moms.