Instagram management

Det å drifte en Instagram konto for en bedrift kan være en fulltidsjobb i seg selv. Og det er ikke sikkert at noen av de ansatte har nok tid og kunnskap til å gjøre dette helhjertet, og samtidig holde oppe kontinuiteten med en konkret markedsføringsstrategi. 

Det er her vi kommer inn i bildet. Da kan dere ha full fokus på andre ting som omhandler bedriften og lar oss ta ansvaret for synlighet, engasjement og markedsføring på bedriftens Instagram.

Pakke 1 

Er Instagram kontoen til merkevaren kanskje ikke helt i tråd med den visuelle identiteten til bedriften? Eller kanskje dere ikke har laget en Instagram konto til bedriften i det hele tatt ennå. Uansett hvor dere står, så la oss hjelpe dere med å komme i gang! Vi sørger for at både merkevarens visjon og dens visuelle identitet blir tydelig kommunisert via kanalen. Vi skreddersyr også en markedsføringsstrategi som funker! 

Pakkeinnhold:

 • Kartlegging og strategisk planlegging av innhold
 • Engasjement (like & kommentere)
 • 4 poster (feed) i uken
 • 12 stories i uken

Pris: 21 500 NOK / i måneden

Pakke 2

Ønsker du ikke å ansette en innholdsprodusent for å ta over profilen, men ønsker heller veiledning til å komme i gang selv, så er dette pakken for deg. Vi går nøye gjennom profilen og sender en detaljert rapport (PDF) med skreddersydd strategi og veiledning for hvordan dere kan bygge opp og styrke merkevarens synlighet på Instagram.

Pakkeinnhold:

 • Konkrete konsept ideer til innlegg og stories for 1 måned
 • En hasjtagstrategi som passer deres nisje.
 • Retningslinjer for fotografering.
 • Visionboard og fargepalett. 
 • 3 redigerbare story templates tilgjengelig i Canva
 • 3 redigerbare karusell templates (feed) tilgjengelig i Canva
 • Bio optimalisering

Pris: 6300 NOK

Grafisk Design

Tjenester vi tilbyr er: 

 • Redaksjonelt design (Design av: magasin, brosjyre, flyer, katalog, meny og bok design).
 • Visuell identitet (branding/ rebranding). Sjekk gjerne ut allerede sammensatt pakketilbud for branding.
 • Digitalt design til alle flater.
 • Plakat design. Pris: 2600 NOK.
 • Visittkort design. Pris: 2000 NOK.
 • Emballasjedesign.

Vi gir deg et design som matcher din bedrift, og som formidler ditt budskap på en engasjerende og merkbar måte.

Trenger du hjelp til noe som ikke er nevnt i listen over, så ta gjerne kontakt likevel for en hyggelig og uforpliktende samtale, så finner vi ut av det. Når det kommer til prissetting så er det vanskelig å sette pris og regne estimert arbeidsmengde før vi vet omfanget av prosjektet, derfor er det ikke alle tjenester som er priset på forhånd.

Branding pakke

Pakkeinnhold:

Primærlogo og sekundærlogo (Disse filene får dere tilsendt i forskjellige filformater som kan brukes på ulike plattformer.)

Skrifttyper: Skrifttyper som brukes i logo og til slagord. Dere får også en liste over anbefalte skrifttyper som kan brukes i sosiale kanaler. Dette bidrar til å sikre en gjennomgående og gjenkjennelig visuell stil i all kommunikasjon fra bedriften.

Fargepalett: Skreddersydde fargenyanser som passer perfekt til bedriftens merkevare.

Merkevarehåndbok: En merkevarehåndbok inneholder detaljerte retningslinjer for hvordan bedriftens merkevare elementer skal brukes. Dette hjelper bedriften til å sikre en enhetlig visuell identitet på tvers av alle kommunikasjonsplattformer.

Pris for branding pakke: 6000 NOK

Webdesign

Har dere en eldre nettside og ønsker oppdatering av denne? Eller kanskje dere er nyoppstartet og ikke ennå har satt opp en nettside. Uansett så vil vi gjerne hjelpe dere.

Et nettsted med et profesjonelt, oppdatert, brukervennlig og intuitivt webdesign er med på å øke troverdigheten av merkevaren din ovenfor potensielle kunder. Derfor er webdesign en viktig og god investering for din bedrift.

Vi har satt sammen noen pakkeløsninger som du gjerne må ta en titt på. Om du ser for deg noe litt annet, så ta gjerne kontakt likevel så kan vi skreddersy den perfekte løsningen for dine ønsker og behov.

Pakke 1: Webdesign pakke

Pakkeinnhold:

 • En nettside i Squarespace med opptil 4 sider. 
 • Sette opp domene/ overføre domene.
 • Veiledning per telefon (1 time) etter endt prosjekt, slik at dere lett kan gjøre justeringer i designet selv ved senere anledninger.

Pris: 9500 NOK

Pakke 2: Webdesigner i baklomma

Vi kan være fast webdesigner for nettstedet deres, som innebærer at vi skal være lett tilgjengelig for mindre eller større webdesign- endringer underveis. Litt som å ha en webdesigner i baklomma som du kan dra frem når du trenger den!

Pris: 430 NOK / per time

Pakke 3: Innspill til optimalisering

Om du ønsker å gjøre webdesign endringer selv, men kunne tenke deg et blikk på nettstedet din fra en webdesigner med tips til endringer for optimalisering – Da er denne pakken for deg!

Vi ser gjerne over nettstedet og gjør en grundig vurdering av nettsidens helhet og grep for optimalisering, vi gir deg deretter en grundig tilbakemelding på endringer du kan gjøre.

Pris: 2800 NOK

UGC / IG marketing

Camilla Cecilia tilbyr UGC (User generated content) gjennom sin personlige Instagram konto (@camilla.cecilia – med 9700 følgere) som hun har drevet kontinuerlig fra 2015. Der har hun jobbet med både store og små brands i Norge og internasjonalt.

Hvorfor UGC? Å implementere UGC i bedriftens markedsføringsstrategi, er en effektiv måte å øke troverdighet og bygge kundelojalitet. Det gir potensielle kunder muligheten til å bli kjent med bedriften din gjennom eksisterende kunder. 

(Kilde: Walls.io)

Innholdet kan bli postet på @camilla.cecilia eller innholdet kan postes kun på bedriftens kanaler. 

NB: Hvis innholdet skal postes på hennes IG konto så må produktene passe til kanalen, og hun gir kun sine ærlige meninger om hva hun synes om produktene.

 • 1 karusell post (4 bilder). Pris: 3300 NOK
 • 1 reelsvideo. Pris: 3300 NOK

Annen informasjon

Priser

Prisen beregnes på forhånd ut i fra konsultasjons samtalen, vi blir da enig om en pris som begge er fornøyd med. Prisen beregnes ut i fra omfanget av prosjektet og estimert antall arbeidstimer det blir. Noen priser er derimot fastsatt i liste over tjenester.

100% fornøyd garanti

September Media har 100% fornøyd garanti. Det vil si at vi så klart utvikler produktet/ produktene akkurat slik kunden ser for seg. Vi gjør endringer helt til kunden sier at de er 100% fornøyd. Vi holder kunden oppdatert i arbeidsprosessen for å sjekke om vi er på bølgelengde og har samme visjon underveis, slik får vi til en 100% fornøyd garanti.

Hvorfor man burde ha en merkevarehåndbok

En merkevarehåndbok er et hefte som innebærer retningslinjer for en merkevare. Ofte inneholder et slikt hefte forklaring av selskapets filosofi i form av visjon og verdier. I tillegg inkluderer det definisjoner og regler for logo, typografi og fargepalett.

Målet med en merkevarehåndbok er å få definert helheten i merkevaren slik at man enkelt kan referere til denne når man skal utvikle noe nytt til bedriften. F.eks. et nytt visittkort, webdesign, brosjyre eller lignende slik at neste designer holder seg innenfor merkevarens retningslinjer og gjennomgående design elementer.

Instagram Management: Fotografering

Hvordan fungerer Instagram Management mtp. fotografering? Om bedriften er lokalisert på Haugalandet så kan vi gjerne komme å ta bilder om dette er ønskelig.

Hvis ikke så kan vi komme med ideer, inspirasjon og veiledning til bilder dere tar selv. Så sendes disse bildene til oss og vi plukker ut de beste, redigerer dem, planlegger feed og publiserer med en markedsførings- strategi som vi har skreddersydd for deres bedrift.

Hvordan fungerer et samarbeid med oss?

1.Dere tar kontakt via mail og skriver litt om bedriften og hva dere ønsker hjelp til.

2.Vi sender i de fleste tilfeller ut et kartleggings- skjema for prosjektet som kunden fyller ut. Disse skjema’ene er ferdigstilt til hver av de forskjellige tjenestene og inneholder spørsmål som kartlegger prosjektet mer nøyaktig.

3.Vi snakker litt og hvis du fortsatt føler at vi er en god match, så blir vi enig om en pris som begge er fornøyd med. Etter at vi har blitt enig om en pris så sender vi over en kontrakt på mail.

4.Da er vi i gang! Vi starter å jobbe med prosjektet og holder dere oppdatert underveis. Vår oppgave er å sørge for at vi er på bølgelengde gjennom hele prosjektet, slik at det ferdige resultatet er akkurat slik du håpet på.

5.Voila! Prosjektet er ferdig.